8 راهکار کاهش استرس در کارآفرینان
اصطلاح کارآفرین و کارآفرینی به اشتباه معنای خودروهای لوکس و سریع، یا لباس های با طراحان مشهور فرض می شود. درصورتی که این تصور واقعیت ندارد. در واقع، زندگی یک کارآفرین پر از فداکاری، ساعات کار طولانی، سخت کوشی و استرس برای رسیدن به اهداف خود تعریف شده است.
راه اندازی یک کسب و کار موفق دشوار است و کارآفرین با چالش هایی روبرو میشود که باعث اضطراب و استرس هستند. یک کارآفرین مسئول کارهای روزمره، شکست ها و گام های اشتباهی است که در مسیر خود با آن مواجه می شود. برخی از عوامل، خارج از کنترل آنها هستند و می توانند کسب و کار آنها را مختل کنند. بنابراین برای کارآفرینان حیاتی است که مدیریت استرس و اضطراب خود را برای کمک به مدیریت و پیشبرد کسب و کارشان به دست گیرند.
استرس چیست؟
استرس فشار روانی یا عاطفی است، زمانی که در یک موقعیت سخت قرار می گیرید یا زمانی که همه چیز چالش برانگیز می شود، مانند تماس با مشتری ناراضی، دچار آن می شوید.
کارآفرینان در مقایسه با مردم عادی جامعه بیشتر در معرض استرس قرار می گیرند. همچنین هنگام استرس علائمی مانند تغییرات شدید وزنی، عادت بد خوابی و همچنین مشکلات سلامتی و سایر موارد را نشان می دهند.
برای موفقیت مجبور نیستید خود را بدبخت کنید. بنابراین به عنوان یک صاحب کسب و کار، اولین قدم برای حفظ سلامت روانی و جسمی و دور نگه داشتن اضطراب، کار بر روی منبع فشار است.
گام اول: شناسایی منشا استرس
آنچه به شما استرس وارد می کند را شناسایی کنید
آیا استرس شما ناشی از عادات و نگرش شما نسبت به موفقیت است؟
آیا ضرب الاجل ها را به تعویق می اندازید یا از برنامه زمانی خود عقب افتاده اید؟
آیا دیگر تعهدات شخصی شما بر سطح استرس شما افزایش داده است؟
آیا به دنبال راه هایی برای افزایش سرمایه هستید؟
آیا به دنبال محصولات جایگزین حهت افزایش فروش هستید؟
آیا به دنبال ساخت یک تیم فروش حرفه ای هستید؟
منبع استرس خود را پیدا کنید و آن را به بخش های کوچک تقسیم کنید، تجزیه کردن یک کار غیر ممکن به بخش های کوچک، باعث ساده شدن آن می شود.
گام دوم: برنامه ریزی کنید
برای انجام هر کدام از بخشبندی های انجام شده، برنامه ریزی کنید و سعی کنید هر مسئله را با استفاده از گام های کوچک اما متداوم حل کنید.
گام سوم: یافتن راه کارهای افزایش قدرت و انرژی
گام بعدی پس از شناسایی منبع استرس و برنامه ریزی، به دنبال راه های موثر برای شارژ مجدد یا تجدید قوا باشید. در اینجا 10 نکته مدیریت استرس گفته ایم که یک کارآفرین می تواند برای دور نگه داشتن اضطراب و فرسودگی شغلی از آنها استفاده کند
یک روتین ورزشی ایجاد کنید
ورزش یکی از بهترین ابزارهای مدیریت استرس است. سعی کنید حداقل 3 روز در هفته ورزش کنید. ساعتی از روز را برای خود مشخص کنید و آن را ساعت شارژ شدن بنامید.
استراحت کنید
شروع کردن روز کاری با فهرست بلند و بالا از کارهایی که باید انجام شود، هر کسی را دچار استرس می کند. و بصورت ناخودآگاه شما را تحت فشار می گذارد تا کارها را هر چه سریع تر انجام دهید و حتی ممکن از خود را مجبور کنید که بی وقفه کار کنید.
یکی از تکنیک های مدیریت این گونه موقعیتها، استراحت است. قبل از بازگشت به کار استراحت کنید. این کار به شما کمک می کند ذهن خود را پاک کنید زیرا یک فرد استرس زا احساس غرق شدن دارد. بعد از وقفه ای کوتاه، احتمال بیشتری وجود دارد که وظایف را سریعتر از آنچه برنامه ریزی کرده اید یا تصور می کنید، انجام دهید.
مراقب غذا خوردن خود باشید
یک کارآفرین برای اینکه بتواند ساعات طولانی کار کند به انرژی زیادی نیاز دارد.
رژیم غذایی تاثیر زیادی بر سلامت شما دارد. ممکن است به دلیل جلسات زیاد و یا کارهای زیاد از گزینه های غذایی مضر مانند فست فود استفاده کنید و یا بعضی از وعده های غذایی را فراموش یا جا به جا کنید.
بدن خود را مانند مرسدس بنر یا رولز رویس در نظر بگیرید، آیا برای استفاده از این خودروهای گران قیمیت از سوخت ارزان و بی کیفیت میخرید.
خواب کافی داشته باشید
رهبران کسب و کار به دلیل حجم کاری زیاد ، تمایل دارند تا دیر وقت کار کنند. شما می خواهید کسب و کار خود را برای طولانی مدت حفظ کنید. کم خوابیدن به دلیل کار زیاد فقط می تواند به شما در دستیابی به اهداف کوتاه مدت کمک کند.خواب به بدن و ذهن شما کمک میکند تا پس از ضربان روز بهبود پیدا کند و به شما انرژی برای روز بعد میدهد.
یک سرگرمی جذاب داشته باشید
بیرون آمدن از آن محل کار یک روش عالی برای استراحت دادن به ذهنتان است.برخی از سرگرمی ها عبارتند از دوچرخه سواری، کایاک سواری، ماهیگیری، شنا، پیاده روی، نقاشی، گذراندن کلاس های رقص، یادگیری زبان جدید، کلاس های آشپزی یا کلاس های یوگا، باعث استراحت دادن به ذهنتان می شود.
همه کارها را خودتان انجام ندهید
روی کارکنان خود سرمایه گذاری کنید تا بتوانند به انجام وظایف به شما کمک کنند. کار شما به عنوان یک صاحب کسب و کار این است که روی کارهای بزرگ و با تصویر بزرگتر اما کارهای ساده تمرکز کنید.
نیروی با استعداد استخدام کنید و به آنها آموزش دهید.علاوه بر این، اجازه دهید تا به جای مدیریت روی همه جزئیات و فرایند، کاری را که برای آن استخدام کردهاید انجام دهند. این کار به تیم شما کمک می کند تا خلاق و نوآور باشد. تفویض اختیار به شما کمک می کند تا روی چیزهای مهم تمرکز کنید.
از وارن بافت درسی بگیرید که گفت: «تفاوت بین افراد موفق و افراد واقعاً موفق این است که افراد واقعاً موفق تقریباً به همه چیز نه میگویند.»
با کارآفرینان دیگر ارتباط برقرار کنید
برقراری ارتباط با این افراد به شما کمک میکند تا در مورد این مشکل خلاص شوید و بازخورد مفید دریافت کنید، زیرا آنها در موقعیت مشابهی هستند یا اینکه قبلاً با چنین مشکلی مواجه شدهاند و بر آن غلبه کردهاند.دانستن این که شما تنها نیستید به شما کمک می کند تا همه چیز را در نظر بگیرید.
از خانواده یا دوستان پول قرض نگیرید
در حال حاضر راه اندازی یک کسب و کار استرس زا است و نگرانی از ترک خانواده و دوستان خود را در زمانی که کسب وکار با شکست رو به رو می شود، افزایش می دهد.
از طرفی بعضی از اعضای خانواده ممکن است از سهامی که در شرکتی که به آنها داده اید شکایت کنند، به خصوص زمانی که کسب و کار موفق می شود. این بدان معناست که آنها سهم بیشتری در این موفقیت خواهند داشت در حالی که دیگران ممکن است پول خود را پس بگیرند، و ممکن است به راحتی در دسترس نباشد، که می تواند باعث فشار در خانواده شود.
در صورت امکان از گرفتن وام از خانواده یا دوستان خودداری کنید زیرا ممکن است مشکل ساز و استرس زا باشد.
در قسمت 27 قاف پادکست در مورد روش های جذب سرمایه صحبت کرده ایم.
دیدگاهتان را بنویسید